Hemmahäng

Idag har vi bara varit hemma. Eftersom vi var borta igår på stort galej så har vi bara hängt hemma och lekt hela dagen. Killarna älskar ju att få röja runt på golvet och leka, ställa sig upp, krypa och leka titt-ut så det har de fått göra. Det är väldigt skönt att bara ta det lugnt och vara hemma också tycker jag. Inga måsten. Ingen tid att passa. Inga grejer som ska packas. Man får varva dagar med aktiviteter med hemmahäng. Om en halvtimme ska killarna käka, sedan väntar välling kl.18. Blir kryddig köttfärs, med ris och ärtor idag till middag. Just det, glömt att säga, men den senaste tiden har de minskat med en matning från att de somnar! De vaknar runt 22-23 för att äta, sedan vid 02:15-03:15. Man får vara glad för den lilla, men ack så tacksamma förändringen!

Det händer verkligen så galet mycket i deras utveckling nu. De kan liksom redan leka och roa sig lite själva. Philip har tex hittat en lek som han kan hålla på med länge. Han kastar ringar (sådana där färgglada från Fisher Price) framför sig och kryper efter. Gud så han övar! Så himla gulligt!

Nicholas favorit är att lekta titt-ut med gardinen haha. Vad har era små kottar för favoritlekar som de kommit på själva?

 1. Gen skriver:

  Det är en hjälm lillkillen har på huvudet för att skydda om han ramlar

 2. Carina skriver:

  Vad har din lilla son på huvudet?

  1. Linda skriver:

   Vet inte vad gossen har på huvudet?????

   1. Linda skriver:

    Menar att jag HELLER inte vet vad gossen har på huvudet

  1. En tyghjälm för att skydda huvudet om han ramlar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..