Det var det det

Jahopp. Det var de semesterveckorna tillsammans hela familjen. Känns extremt vemodigt måste jag säga. Känner mig inte alls redo för vardag imorgon. Tur att det iaf är en sommarmånad kvar så man kan njuta lite av ytterligare några sommarkvällar med grillmiddagar. Det kändes verkligen som att sommaren var över imorse och i förmiddags. Det var grått, regnigt och mulet. Jisses vad deppigt det kändes.

Jag ska inte bli långrandig härinne ikväll då jag vill hinna njuta av vår sista semesterkväll tillsammans. Däremot vill jag fråga om det är någon annan som har ett barn som vill gnissla tänder? Nicholas vill hålla på och gnissla tänderna mot varandra stup i kvarten. För det första låter det extremt obehagligt, men framförallt blir jag lite orolig att han ska nöta på sina små gaddar som tittar fram. Har han bara upptäckt att han har tänder och kan göra så? Har era slutat? Fick ni de att sluta? Hur i sådant fall?

Ok, till er alla andra som också går tillbaka till vardag imorgon – ha nu en riktigt fin kväll! Nu njuter vi!

Spana förresten in min nya favoritaccessoar som jag fått i present!

 1. Min dotter gnisslade tänder på nätterna. Hon har slutat med det nu när hon fått vuxentänderna. Kollade med tandläkaren som sa att det inte gör något att mjölktänderna slipas ner av ”gnisslandet”. De ska ju tappas sen i alla fall.

 2. Mina två tjejer (10månader) har precis börjat med det! Fruktansvärt ljud alltså! Dom har två tänder nere och två uppe samt fler på väg.. hoppas verkligen dom slutar snart!
  Sambon gick tillbaka till jobbet idag, känns inte alls kul men vi har valt att skaffa en nanny som kommer och hjälper mig 3 timmar per dag ca 2-3 dagar i veckan. Hoppas att jag känner att det är lite roligt att vara föräldraledig med hjälpen, har mest känt att det är en kamp och att det enda man ska göra är att överleva dagarna.. tvillingar är underbart men tufft!
  Kram och tack för en bra blogg!

 3. Carina skriver:

  Mina tre pojkar gjorde också det och provade också att bita i allt men det gick över…är väl en konstig känsla att ha tänder kanske så dem ska ”testas” ….dem slutade iaf av sig själva och höll inte på så värst länge….Ha en fin dag med dina killar!

 4. EBP skriver:

  Barn gnisslar tänder när käkarna växer, så det är helt normalt och går i perioder under uppväxten =)

 5. EBP skriver:

  Barn gnisslar ofta tänder när käkarna växer, så det är normalt och går i perioder som går över av sig själv. Det liksom kommer och går under barnens uppväxt =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..