Slut i kolan

Ja, jäklar. DÄR gick musten ur mig för idag.

Dagen startade 05:30. Då var det upp med båda barnen, på med ny blöja, ner med dem i vagnen en stund framför Babblarna medan dagens första kopp kaffe intogs. Sedan körde vi lek fram till kl.07 då killarna fick frukost. Efter det somnade dem i ca 1 timme och en kvart. Då passade jag på att röja undan alla leksaker från vardagsrumsgolvet, städa undan efter deras frukost, sätta på en tvätt och göra mig själv lite frukost.

Efter de vaknat var det dags för lek igen fram till kl.10:30 då jag började laga deras lunch. Kl.11 käkade de och efter det fick de somna utomhus. Nicholas sov väl inte mer än 40 minuter och Philip sov nästan en timme så det blev inte mycket sömn för dem idag, men så är det vissa dagar. När de vaknat tog jag och mamma bussen bort till Nacka Forum där vi hängde i ett par timmar. Gud så de älskade att åka buss idag (det har inte varit lika poppis vissa gånger kan jag säga). Det fanns massor att titta på och Nicholas ville trycka på stoppknappen hela tiden haha.

Eftersom vi var i shoppingcentret under deras ”gröttid” fick de en varsin squeeziegröt i vagnen. Jag passade på att köpa några nya bodies och tröjor åt dem. De har växt ur så mycket kläder så det var dags för lite nytt.

Sedan var det dags att ta bussen hem igen och väl hemma fick barnen röja runt på golvet och leka medan jag lagade korv stroganoff åt dem. Efter middagen var det dags för bad och pyjamas. Kl.18 slocknade dem efter en flarra välling och nu sitter jag alltså här och försöker knåpa ihop ett inlägg med en hjärna som är riktigt trött haha. Nu är iaf allt undanplockat och vi ska strax äta middag. Är så galet hungrig. Ser så mycket fram emot att få käka middag i soffan framför tv:n och bara ta det lugnt resten av kvällen som förhoppningsvis blir lugn. Men man vet ju aldrig haha.

Så, med det sagt säger jag tjipp och hej för idag!

  1. Maria skriver:

    Hei Marie! Synes det er så spennende å følge bloggen din og utviklingen til de to nydelige guttene dine! Jeg har selv en jente som er født dagen etter dine to, og hun er blitt så veldig kresen når det kommer til mat. Kunne du laget et innlegg med oppskrifter på noen av de middagene du lager til dine gutter? Lager du egen grøt også? Takk for en inspirerende blogg om mammalivet 🙂

  2. Hanna skriver:

    Hur går nätterna nu med killarnas sömn? Och brukar du inte passa på att vila på dagen när de sover? Jag är för trött efter nätterna så gör hellre det och har ett diskberg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..