Bästa burgaren

Börjar med att skriva att detta inte är ett samarbete eller tänkt att vara reklam även om det kanske indirekt blir det för att jag ska berätta vad jag gjort idag.

Så, vad har jag gjort idag då? Ja förutom att jag varit hemma med barnen så stack jag in till stan ett par timmar medan barnens mormor och morfar tog hand om dem. Jag skulle nämligen spela in ett litet klipp till instagram. Jo, för tre år sedan skapade jag en sk ”månadsburgare” för Vigårda och nu i somras körde de en omröstning mellan 3 månadsburgare som blivit populära och där fanns min burgare med. Och…jag vann! Så roligt att det var så många som gillade den. Detta betyder att min hamburgare får göra comeback nu under augusti månad.

Foto: Ola Axman

Foto: Ola Axman

Foto: Ola Axman

Foto: Ola Axman

På riktigt är den här burgaren så jäkla god. Och ja, det var ej trist att få käka hamburgare kl.10 på förmiddagen. Jag menar, jag hade ändå varit upp fem timmar så det var hög tid för lunch.

Lite småhärligt var det också att få ett liiiitet avbrott från att jaga barnen på golvet och få sätta på sig något annat än det man hasar runt i hemma vanligtvis haha.

  1. Kan du inte skriva vad det är på burgaren? 🙂

    1. Het jalapeno, syrad rödlök, cheddarost och bifftomat 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..