Som jag längtar efter att kunna få berätta…

Vet inte om ni minns, men i våras berättade jag om ett väldigt spännande möte som jag haft ang något som jag verkligen tror att ni kommer gilla. Igår hade vi ytterligare ett möte där vi satte  fler detaljer och spånade massa idéer och hörrni…jag är SÅ GLAD över att jag får chansen att göra detta! Så trist att inte kunna säga något än, men som sagt, hoppas ni kommer tycka detta är lika roligt som jag! Vad troooor ni att det är förresten hehe? Kan ju vara lite kul att höra 🙂

Alltså dagarna just nu…FULLT ÖS minst sagt. Killarna är tamejtusan överallt. De ställer sig upp mot allt, går några steg och bara kastar sig, kryper snabbare än blixten och vill undersöka exakt allt. Att hålla på och passa de här raketerna hela dagarna är smått svettigt om man säger så haha.

Har förresten börjat klicka hem en hel del till förskolestarten (igen- TACK för alla ovärderliga tips) och jag lovar att berätta och visa lite av de sakerna jag tycker att de behöver.

Nu har killarna somnat och jag väntar in F som kommer hem närsomhelst. Då blir det korv stroganoff som jag redan lagat då Philip och Nicholas fick det till middag också, mys i soffan, samt lite kvällsjobb.

Hoppas ni alla får en fortsatt fin tisdagkväll!

 

 1. Hanna skriver:

  Hej. Jag läste vad du har skrivit. Det skulle vara kul om A-teens skulle återförnenas och göra turné. Det är min gissning. Mvh hanna

 2. Simon skriver:

  Idol ska ju ha en ny programledare så jag tippar på det! 🙂 Hade varit jättekul att se dig där!

 3. Cissi skriver:

  Bingolotto, kanske 😘

  Skulle vara kul att se dig leda Melodifestivalen nästa år. ❤

 4. N skriver:

  Hej hej!
  Kul med nytt projekt.
  Hoppas ni får en bra höst med förskolestart för era pojkar.
  Hoppas du låter ifrågasättande och spekulativa kommentarer rinna av dig. Inte klokt som folk uttrycker sig.
  Tack för en fin blogg!

 5. Åsa skriver:

  Jag har börjat arbeta efter 6 månader med båda mina döttrar..Båda dom är välmående och tre sig ej fått men.Har aldrig kommenterat innan så tröttsamt med dessa skuldbeläggande kommentarer som:Ska du redan sätta barnen i fsk?Pojkarna går mot året och då brukar många av oss låta barnen börja fsk.
  Heja dig Marie.Fortsätt som du gör och gå din väg som passar dig och fin familj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..