14 timmar i Gbg

Gårdagen startade tidigt i vanlig ordning, men efter lek och frukost så var det dags för barnen att vila en stund och då passade jag på att ta ett megasnabbt bad, göra mig själv iordning, packa en väska till mig och en väska till barnen. Så fort barnen vaknat så satte vi på dem kläder, hoppade in i bilen och åkte till BVC för en rutinmässig läkarkontroll. Det var så roligt att vara på BVC den här gången för nu kunde killarna leka med alla leksaker i väntrummet om de ville ”gå” omkring överallt. Helt galet att det ändå inte var längesen som de var små spädbarn och låg i vagnen som små knyten… Besöket gick iaf superbra och efter vi var klara mötte vi upp mina föräldrar som skulle vara barnvakt resten av dagen och natten. Efter vi sagt hej då åkte jag till flygplatsen för att hoppa på ett flyg ner till Göteborg. Jag föredrar verkligen tåg ner till Gbg men tiden räckte inte till så det fick bli en flygning.

Väl framme så åkte jag till hotellet – magiska Pigalle. Och direkt när jag kom upp till rummet var det bara att göra sig iordning, läsa på lite manus och bege sig till kvällens arbetsplats.

En ny bilanläggning skulle invigas och jag skulle vara konferencier.

Gigget gick hur bra som helst och det var riktigt roligt att få komma ut på jobb för en kväll. När allt var klart för kvällen så åkte jag tillbaka till hotellet, tvättade av mig och hoppade i bingen. Klockan ringde nämligen 05:30 så det bidde inte mer än 14 timmar i götet den här gången.

Väl hemma så kom mormor och morfar med barnen och JÄKLAR vad jag hade saknat dem. Hela dagen idag har vi bara lekt, myst, åkt och handlat och badat.

Kvällen avrundades med oxfilé provençale och ett glas rött. Inte helt fel. Nu ska jag återgå till soffmyset och filmen vi dragit på.

Ha en fortsatt fin fredagskväll hörrni!

  1. Ulrika skriver:

    Åh vad kul! Det har öppnat en stor ”Audi-affär” mitt emot där vi bor (Hisingen).
    Om det var där du var kunde du väl vinkat till oss hörruuu duuu ; ) ; )

    Ha det bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..