Sunday Funday

Idag gjorde vi en liten utflykt ut till Artipelag. Medan vi gasade passade killarna på att äta mellanmål i bilen. När vi kom fram parkerade vi en bit ifrån så vi fick en liten promenad. Det pågår en utställning där just nu – Fornasetti som jag gärna hade spanat in, men det var inte riktigt läge med två små barn haha. Vi fick vara glada att restaurangbesöket gick bra! De hade superbra barnstolar där och de sysselsatte sig med en varsin plastsked, vattenflaska, locket till flaskan och pillade med lite bröd. Jag och F åt av den goda buffén, om än i lite hetsigt tempo haha, men det var bara så lyxigt och roligt att hitta på något alla tillsammans. Förresten, älskar era barn (som är ungefär lika gamla som våra) att slänga ner ALLT på golvet HELA tiden?! Jisses vad man plockar upp skedar och flaskor gång, på gång, på gång, på gång…haha.

När vi smaskat i oss från dessertbordet och druckit upp kaffet tog vi den mysiga strandpromenaden bort mot parkeringen igen.

Har ni vägarna förbi tycker jag ni ska spana in caféet, restaurangen, någon av utställningarna eller varför inte bara ta en promenad på området?! Ett perfekt utflyktsmål!

 1. Frida skriver:

  Vad är det för vagn ni har?😊
  Tack för en bra blogg⭐️😀

 2. Absolut! Detta känns mer än väl igen! Min 15 månaders kastar typ allt hela tiden! Bådade mat när han är klar tycker han samt leksaker! Roligast att kasta saker ner från trappan!😅😅😅

 3. Erica skriver:

  Jag har Tvillingar på 1 år dom kastar ner precis allt vad det än är ska det bara ner. Torka torka skrubba torka!

 4. Anna skriver:

  Hög igenkänning på den.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..