En frukost hos Jimmy Choo

Imorse fick jag möjlighet att sticka iväg en liten stund för att gå på en pressfrukost och presentation i Jimmy Choo´s butik inne i stan. En otroligt lyxig start på dagen måste jag säga. Härligt att få hoppa ur tightsen, den fläckiga t-shirten och knuten på huvudet som är min vanliga vardagslook här hemma, få träffa lite vänner jag inte sett på länge, kika på fina väskor och skor, samt få äta frukost utan stress haha.

Väl hemma igen var det nästan olidligt varmt. På riktigt, hur varmt har det varit idag?! Härligt när det enda man gör är att jaga två snabba killar. Svettigt värre.

Nä nu är det dags för bingen! Kram och godnatt finingar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..