En rosig lunch

Förra veckan var jag iväg på en übertrevlig lunch med ett gäng härliga människor på Hotell Skeppsholmen. Vi åt, drack gott vin, planerade hösten, ja vi snackade i timmar och hade det bara så extremt bra.

Vädret var inte det bästa men jag drog på mig klänning ändå. Man måste ju passa på!

Kan man ha bättre bordsgranne än Lars Wallin? Nä.

Bästa Robert passade på att föreviga den smaskiga maten.

Hela lunchen avslutades med en blåsig och helt underbar åktur med den här sinnessjukt vackra båten. Och ja, flytvästar borde varit på, men tyvärr blev det hela så spontant så det fanns inga att tillgå.

Stort tack hela gänget för en oförglömlig eftermiddag!

 

Foto: Hampus Forssander

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..