My Mini Me´s

Smälter lite över de här bilderna på oss. Mina fina killar. Mitt CREW! Haha! Så jäkla busiga och fulla av liv och nyfikenhet.

Den här fredagen startade vi med ett besök på förskolan! Så spännande tycker jag! Vi var där för att gå igenom inskolningen bl.a. och för att kolla in avdelningen de ska gå på. Killarna började leka med alla saker på en gång och verkade trivas den lilla stunden vi var där.

Just nu sitter jag i soffan efter att precis ha ätit middag och är laddad för att kolla updates från min vän Rebeccas bröllop i LA som vi tyvärr inte kunde åka på 🙁

Lade upp de här bilderna på min instorma tidigare idag och fick många frågor om kläderna Philip och Nicholas bär, så jag tänkte vi kunde reda ut det här haha.

Våra jackor kommer från Gina Tricot (hur gulliga?!), deras mössor är från Mini Rodini, tröjorna och jeansen från H&M och deras skor är från By Nils.

Nä, nu tar jag fredagkväll!

Stor kram på er!

 

 1. Linda skriver:

  Hej! Kul med förskolestart! Sover dina killar en gång per dag nu? Min dotter är nu 10,5 månader och jag har för avsikt att hon ska börja på förskolan när hon är 12-13 månader. Nu finns det inte en chans att hon kan sova en gång per dag, hon är supertrött på fm. Vaknar 6:30-7, sover 1-1,5h vid 9/9:30 och sen lika länge vid 14-tiden och somnar för natten vid 19/19:30. Tar gärna emot tips hur man gör för att gå mot 1 sömnpass per dag!

  1. Lina skriver:

   Tror att barn visar när de inte behöver lika mkt sömn längre.. När de är så små som runt ett år så kan de ju inte heller förmedla med ord hur de känner, därav behöver vuxna vara extra lyhörda. Jag vet inget om varför du vill skola in ditt barn redan nu men om det finns vilja/möjlighet att vänta så tror jag att det gör gott för henne. Finns inget behov av sociala institutioner för så små barn, de vill vara med mamma/pappa. Ta vara på den tiden. Det är en pytteliten del av barnets liv som de så gärna vill vara med sina föräldrar mest av allt!

 2. Ulrika skriver:

  Sååå fina!!! När tänkte ni att de ska börja:)?

 3. Hej Marie,
  Kan inte du skriva lite om er relation och hur ni gjort för att inte slita på relationen när ni fått tvillingar? Har ni delat upp nätterna mellan varandra? Upplever du att ni bråkat mer efter att ni fått barn? Jag har själv fått tvillingar som nu är 5 månader samt har en 2åring och en 4åring och nätterna med tvillingarna är supertuffa. Eftersom jag är mammaledig förväntas jag ta nätterna men känner inte riktigt att jag orkar längre då de ammar hela nätterna. Hur delade ni upp arbetsinsatsen? Tacksam för alla tips! Tack för en bra blogg. Med värme och vänlighet Catherine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..