1 år!

Ja den här veckan firar vi ordentligt! Inte nog med att Philip och Nicholas fyller 1 år nu på söndag, den här bloggen fyller också 1 år! IDAG! Japp, idag är det exakt ett år sedan jag skrev mitt första inlägg här. FÖRVÄNTAN, som låg i luften då…herregud. Då visste jag att jag fyra dagar senare (om jag inte hade kommit igång av mig själv) skulle åka in till Södersjukhuset för att bli igångsatt.

MEN, det jag ville säga nu är faktiskt TACK. Tack för att ni varit (och är) mina kompisar härinne. Ni hjälper mig, stöttar mig och är min alldeles egna mammagrupp. Ja, jag valde faktiskt att inte vara med i någon mammagrupp när barnen var nyfödda för det fanns inga andra med tvillingar i någon grupp där vi bodde just då och då kändes det som att vi inte riktigt gick igenom samma sak. Men här på bloggen har jag kommit i kontakt med så många fina och kloka föräldrar och andra tvillingföräldrar. Det har varit och är guld värt för mig. Jag hoppas att jag kanske hjälpt eller inspirerat någon annan under min egen resa – det är iaf min förhoppning.

Nu gasar vi vidare in i år 2 tillsammans hörrni!

  1. Jojje skriver:

    Jag älskar att läsa din blogg och undrar om ni framöver vill skaffa fler barn? Eller känns familjen ”komplett” när man fått två på en gång så att säga? ☺️

  2. Evelina skriver:

    Håller med dig… Jag gick på mammagruppen men kände att det inte gav mig så mycket alls. Däremot så var det viktigt för mig i min situation att komma ut och träffa andra så ur den aspekten var mammagruppen (bland annat) viktigt för mig/oss. Om man vill komma i kontakt med andra tvillingföräldrar så finns det bra grupper på facebook och för oss som bor i Stockholm finns det tvillingöppnis i Svedmyra på tisdagar som är toppen 🙂

  3. Och vi är glada att du bloggar hos oss! Kram Charlotta

  4. Och tack till dig Marie för en super-blogg 💪🏻💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..