Inför Ellegalan 2020

Imorgon är det en vecka sedan jag fick möjlighet att sätta mig i sminkstolen och bli fiffad och piffad att bästa Nathalie. Sådan lyx att faktiskt bara få SITTA några timmar utan att göra ett skvatt och SAMTIDIGT trolla bort tröttheten från ansiktet haha.

Såhär såg det alltså ut timmarna innan galan drog igång och innan jag hoppade i min klänning. Kände mig himla fin.

Och till er som möjligtvis undrar, cashmere-setet är från Davida och diademet klickade jag hem från Nakd.

Hade gärna sett ut så här idag, men så är ICKE fallet. Håret är trassligt och rufsigt, jag har matfläckar på tröjan och ansiktet pryds av ett rivmärke som är ett resultat av nattgäster i sängen i form av två vilda barn haha.

  1. Kerstin skriver:

    Vart kommer det vackra diademet ifrån?😍

  2. Sara skriver:

    Sååå fin! Vad använde ni för smink? Framförallt undrar jag vad ni använde fös bas? Så fint skimmer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..