Torsdag

Den här torsdagen startade kl.04:20. LOVELY! Det har varit många tidiga morgnar den senaste tiden. Idag känns det. Varit så otroligt trött och seg hela dagen. Men att känna efter för mycket har jag inte tid med just nu, så förutom en nap tidigare idag så har jag kört på. Det är deadlines som ska hållas, texter och bilder som ska korras och godkännas, mail som ska svaras på osv osv. Det har dock varit många roliga fotograferingar och intervjuer den senaste tiden som har piffat till (läs, jag har blivit piffad hehe) tillvaron lite. Resultaten får ni ta del av om inte allt för  lång tid. Sedan har jag ju jobbat på ett projekt under snart 1 års tid som jag hintat om tidigare och som jag hoppas ni ska gilla! fasen vad jag bara vill berätta NU! Men om ni håller utkik på mina stories på instagram under nästa vecka så kommer ni få en rätt stor ledtråd 🙂 Någon som kan gissa förresten?

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag ser så mycket fram emot att få duka morgondagens frukostbord ikväll. Älskar att överraska barnen med sådant och ja, de ser och uppmärksammar sådant även om de är små 🙂

På tal om de små, nu är det dags att hämta gullkorvarna!

Foto: Malin Goransson

  1. Emma skriver:

    Hej! Så roligt med boken! 😍
    Vår yngsta son är lika gammal som era, och även han vaknar vid 5-tiden på morgnarna rätt ofta. Eller så är han vaken nån timma på natten men sover knappt igen det på morgonen sen. Undrar lite hur era sover på dagen? Och när somnar de på kvällen? Jag tycker vår son sover så himla få timmar på natten men känns som vi testat det mesta för att få honom att sova längre på morgnarna men utan resultat… så hade varit lite intressant att höra hur ni resonerat kring det 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..