mama-galan

Glitter, glamour och en massa PWR MAMA`S en perfekt måndag helt enkelt..

Hej,

Jag är helt slut efter 3 dagars partaj! Möhippa i två dagar och sedan avsluta med lyxgala på Oaxen tillsammans med alla POWER Mama´s. Detta är mitt andra år som jag är med och jag måste säga det att de är ta me fan den mest laddade galan jag har vart på. Massa grymma mammor under ett och samma tak som bara peppar och creddar varandra…BAAAM!

Hår och smink: Ghd

Jag var ju nominerad i kategorin årets inspomama men tyvärr så vann inte jag. Men jag är trotts min vinnarskalle så otroligt glad för vinnaren som vad Ditten. Samtidigt så känner jag nu när det landat och matchen liksom är slut att alla som var nominerad och egentligen alla kvinnor/mammor som vågar sticka ut hacka är inspokvinnor! Så en applåd åt oss kvinnor! <3

Det var verkligen en magisk kväll fylld med massa härliga känslor, glädje, sorg, hopp och uppgivenhet.

Jag vill passa på att be er läsare ge våran grymma mama bloggare Alexia all den kärlek som ni bara kan! Just nu behöver hon och hennes familj allt stöd och kärlek som dem kan få <3

Igår blev jag och magiska Annika-Leone upp piffade av ghd. Snygga i håret och sminkade. Jag kan ju säga så här vi va små katter när vi kom dit och heta pumor när vi gick. Jag hade en rockig men romantisk look!

På mig hade jag en sexig men romantiska klänningen med en härlig, bygellös bralette som passar perfekt till skira plagg där den kan få synas genom tyget båda från Lindex. Tillsammans med svarta skinnbyxor från Jofama, ett par silver ringar från H&M som just nu är min favoriter, billiga och bra. Är så glad att sådana här ringar kommit tillbaka hade de jämnt när jag var typ ”ung” hahah. Över axeln hade jag en väska från Gucci som är mitt senaste inköp och min absoluta favo väska just nu! Kände mig verkligen så fin och är så nöjd med allt från hår till trosor!

Fler bilder på outfit kommer imorgon!

Hår och smink: Ghd

Btw: Imorgon onsdag den 15:e blir det tyvärr ingen Cook a long. Behöver hänga massor med min lilla älskling Liora. Men ni får ett smarrigt recept utav mig imorgon och har ni frågor kring det så kan ni ställa dem här på bloggen.

VEGGO ELLER FISK? #makeawish

LOVe Markiz

LOADING..