Speaker

En vecka fylld med en nya möjligheter, mat och kärlek.. helt perfekt!

Hej,

Så himla kul grej som har kommit upp. För någon vecka sedan började jag föreläsa om mig och min resa till att leva min dröm. Har fått så otroligt bra gensvar och alla har varit så nöjda.

Min passion in life är verkligen att inspirera andra människor och sååå klart att prata, därför är jag så tacksam att jag får göra radio och TV. Den stora drömmen är nog att få bli programledare.. Tänk om mina skolfröknar hade vetat det när dem på var enda kvarsamtal klagade på att jag prata för mycket. Ja du Ann-christine nu är det en av mina styrkor! Det är precis det min föreläsning handlar om, att våga leva sin dröm. ”I dare to live my dream”.

Annars så var förra vecka lugn och skön. Kevin jobbar mycket så jag har Liora mycket själv och just nu så är det mycket att förbereda inför resan. Nästa vecka åker vi till SOLEN längtar sååå mycket! Men jag är nervös för Liora.

Jag har funderat senaste tiden över att det faktiskt är Lioras första jul, köper man julklappar till henne eller hur gör man?

Kevin kanske får klä ut sig till tomte så får vi göra en liten mini jul på hotellrummet och byta julklappar.

här är lite bilder från min vecka.

Myser med sin gudmor <3

Mormors kärlek!

LOVe Markiz

  1. Hon förstår ju inte jul så det spelar ju ingen roll, men vi gav våra något litet när de var små. Mest för att det skulle ha känts konstigt att inte ge dem något.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..