Ägglossning?

Jag har molande smärta i tjejmagen och ömma bröst..

Hej Mama´s

Jag vill tacka för allt stöd kring min ”big A”. Känns så pinsamt att skriva om det men det värmer att få ert stöd.

Jag har vart i kontakt med Sophiahemmet idag och äntligen fick jag en tid så jag ska dit imorgon eftermiddag. Känns lite nervös och inte helt bekväm med att låta någon kolla där bak. Tycker redan att det är en obekväm känsla att gå till gyn men att gå dit och undersöka det här känns inte alls bra!

Sen undrar jag kan man ha ägglossning när man ammar? Jag har sådan molande värk i livmodern och flytningar som äggvita, helt galet mycket & ömma bröstvårtor.

Idag har jag trots min smärta där bak haft en super mysig dag. Var förbi NK och köpte nya lampor till hallen (bilder kommer imorgon). Fika men en godvän och sen middag med min syster.

Matade Liora idag och efter 40 minuter spydde hon helt galet. :O Tror jag gav henne på tok för mycket, ångest pfff men man lär sig.

Hörs imorgon igen efter jag vart på Sophiahemmet. Återigen tack för alla magiska och stärkande kommentarerna. <3

LOVe Markiz

 1. Stor kram! Hoppas du får bra hjälp. Min erfarenhet är att Sophiahemmet är helt fantastiska. Har gjort en gastroskopi där och det gick jättebra trots att det är ett riktigt jobbigt ingrepp. En sköterska hade som enda jobb att hålla mig i handen under ingreppet. De är också helt underbara mot vår son på Martina barnsjukhus som hör till Sophiahemmet. Kan varmt rekommenderas till er o er lilla Liora.

 2. PS. Finns de som har ägglossning o blir gravida när de ammar, min svärmor t ex. Inte så vanligt tror jag men förekommer.

 3. Jag fick mitt fjärde barn för åtta veckor sedan och mensen kom tillbaka igår. Så visst kan man ha ägglossning när man ammar. Jag hade tydliga ägglossningssymtom för två veckor sedan så jag anade att något var på gång. Jag har fått tillbaka mensen efter bara några månader med alla fyra barnen.
  Hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver på Sophiahemmet och att de kan hjälpa dig. <3

 4. Svar JA man kan ha ägglossning när man ammar. Jag blev gravid när jag ammade fullt. (Jag visste om det och barnet var välkommet ville ha barnen tätt så hann inte få mens!) så visst kan det va ägglossningen du känner. Det lär du ju märka om några veckor om inte annat.

 5. Jag fick mitt fjärde barn för åtta veckor sedan och fick tillbaka mensen igår så visst går det att ha ägglossning när man ammar. Har fått tillbaka mensen efter bara några månader med alla barnen. Och som sagt så lär du ju veta om några veckor. 🙂

 6. Ang ditt förra inlägg.. Har du kollat in Baking Babies? En blogg skriven av en fysioterapeut som är inriktad mot kvinnohälsa och kvinnor med bl.a gynekologiska besvär. En riktig kvinnorättskämpe när det kommer till förlossningsskador å så. Hon har massor av bra info där.

 7. Stackars dig, jag har haft liknande besvär.
  Skönt att du ska få hjälp
  Kolla även upp Mia Fernando fysioterapeut, hon är mycket kunnig och själv drabbad i samband med förlossning.
  Med vänlig hälsning,
  K

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..