I annonssamarbete med ZENDIUM

Boosta munnen med Z

Det är ju inte helt lätt för tänderna när en kvinna är gravid och jag var ju gravid i nästa 15 månader, helt galet. Under min graviditet blev mina tänder faktiskt mycket sämre. För första gången hade jag hål och inte bara ett utan TRE.  Jag kände överlag att min munhygien inte var på topp. Jag försökte skylla på att det var hormonerna som spelade sitt spratt men så var det inte. Det va jag som ändrade hela mitt sätt att äta, jag små-åt hela tiden. Jag behövde göra det för att må bra, men jag åt inget godis för socker funkade inte denna graviditet. Alla mellanmål gjorde att min mun inte fick vila och så ser det även ut idag, men nu äter jag dock massa GODIS!

Jag äter varje timme på dygnet, helt sjukt! Det har gjort att jag försöker kompensera med att borsta tänderna och använda munskölj lite för ofta.  Jag fick reda på att många av de bakterier vi har i munnen behövs, så istället för att försöka få bort alla bakterier har jag hittat en tandkräm som faktiskt boostar de goda bakterierna och bekämpar de dåliga. Det är viktigt att välja rätt och idag ilar inte mina tänder lika mycket och efter snart 2 veckors användning blöder jag inte från tandköttet, så skönt.  Så ett tips från en ammande mamma- se till att stärka din muns naturliga försvar – välj den med Z.

LOVe Markiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..