Första promenaden

 

Idag tog vi första promenaden. Tänkte vi skulle gå ett varv runt kvarteret men sen gick det så bra att vi vågade t om sätta oss på uteserveringen på nyöppnade Vurma på Nytorget och fika lite.  När jag skulle beställa kom jag på att jag nu får äta vad jag vill så det blev en grillad macka med kyckling, äpple och CHÈVRE. Och för första gången på 9 månader var jag sugen på kaffe. Ljuvliga latte vad jag har saknat dig. Min lilla bebis (har ännu inte bestämt namn) började knorra lite efter ett tag i sin vagn men då var det bara för Henrik att ta honom i sin famn och stoppa lill-fingret i munnen på honom.  Det är en sådan underbar känsla att se hur han blir lugn och trygg i sin pappas famn.

 

 

Monica fikar på Vurma

 

Cafébiträdet frågade mig när jag skulle få barn.  När jag pekade på barnvagnen var hon snabb med att förklara att hon tyckte jag gick som en gravid kvinna men hade en ovanlig liten mage. Det kommer nog dröja ett tag innan mysbyxorna åker av och jag svassar fram i tajta jeans med kort topp som visar en fast mage.  (Som om att det någonsin har eller någonsin kommer att hända…)

 

Chèvremacka på Vurma

 

 

  1. Åh, jag blir så nostalgisk! Vår pojke blev 1 år nu den 19 juni och jag minns vår första tid förra sommaren. Första cafébesöket på St Knuts torg i Malmö med en sandwich med CHÈVRE var en verklig höjdare, och vår lille sov i vagnen. Jag kunde till och med slita mig för att ENSAM gå öve gatan till kemtvätten. Njut njut njut, också av mysbrallorna!!

  2. Jag längtar tills jag och min man sitter sådär i september:) Ett stort grattis Monica. Är ni nöjda med vagnen? Har ingen koll på vilken barnvagn som är bäst…Kram

  3. Karin skriver:

    Härligt att äta och dricka vad man vill (även om jag aldrig saknade alkohol). Nya nojjor kommer med tiden :) Ha´ en härlig sommar med den lille krabaten!

  4. Anna skriver:

    Ta god tid på dig och njut av detta istället, tycker att du är strålande vacker och en ovanligt fräsch nyförlöst kvinna:-) Grattis

  5. Vilken fin bild på dig Monica !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..