Manne Forssberg är en klantjävel

Hur kan man vara så klantig som Manne Forssberg är och hur är det att vara en fotbollsförälder? Svaret hittar du i veckans avsnitt av Pappapodden.

Jag rekommenderar som vanligt att ni lyssnar på veckans avsnitt av podden. Konstigt vore väl annars, liksom. Det var Manne som klippte den här veckan (vi klipper varannan vecka) så jag minns inte exakt allt som avhandlades. Men mina anteckningar innan som skrevs innan inspelningen ser ut så här:

IMG_2123

Om jag minns rätt så pratar Manne om hur klantig han är och exemplifierar med en hel del dråpliga exempel. Han fortsätter med ett resonemang om att välja subkultur åt sitt barn. Har för mig hans argumentation svajade något. Men jag kan minnas fel, han var säkert glasklar. Jag berättar om hur jag nu tagit steget fullt ut som fotbollsförälder i och med att det varit matchpremiär för Mannes fotbollslag (sonens alltså…). Dessvärre tror jag, tråkigt nog, att vi inte hann med det där om dåligt klädda transvestiter.

Rekordet i antal avsnitt per dag någon lyckats lyssna på hanns dock med. Helt sjukt många faktiskt…

Ett kul avsnitt helt enkelt. Lyssna gärna!

[acast src=”https://www.acast.com/pappapodden/220.klantjavel” width=”100%” height=”480″]

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..