Svårt att gå och lägga dig?

Sitter du där och surfar i soffan, fast du vet att du borde gå och lägga dig?

Ibland kan resan från soffan till sängen kännas helt omöjlig. Hindren liksom hopar sig. Först måste man kolla nåt barns blöja, sen förbereda nattvälling, efter det ska man ta sig till toaletten där man inte bara ska borsta tänderna, man måste även tvätta ansiktet för att undvika irriterande hudutslag. Först efter det är det äntligen dags för sängen. Ju mer man tänker på detta desto längre skjuter man upp själv sänggåendet.

Jag har egentligen inget tips på hur du ska ta dig till sängen. Det jag beskrev ovan är mig själv.

Men när du väl ligger i sängen kan jag rekommendera att du lyssnar på senaste avsnittet av podden som släpptes tidigare i dag. Manne berättar om hur hans missbruk eskalerat den senaste tiden och jag funderar lite hur man hanterar sociala situationer med främlingar när man som jag kan titulera sig ö-kändis.

God natt!

[acast src=”https://www.acast.com/pappapodden/222.o-kandis” width=”100%” height=”480″]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..