Att vara förälder är inget man önskar sin värsta fiende

Nytt avsnitt av podden uppe sen igår! Jag konstaterar bland annat att jag inte skulle önska min värsta fiende att vara förälder.

I veckans avsnitt pratar jag om hur svårt jag har att rota mig i Farsta eftersom barnen tvingar tillbaka mig till Blåsut hela tiden. Manne beskriver alla sina oavslutade projekt. Jag önskar inte ens min värsta fiende att vara förälder(!) samtidigt som Manne förklarar vad som är fel med svensk ungdomsidrott och berättar var uttrycket civilkurage härstammar ifrån (och vad som fick honom att visa detta).

[acast src=”https://www.acast.com/pappapodden/223.hejda-avsnittet” width=”100%” height=”480″]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..