Sanningen om 10000-metersklubben

Ny podd om livet som flygvärdinna! TIPS!

Jag har en kompis som är flygvärdinna. Ett mystiskt yrke på många sätt. Hon är liksom en vanlig småbarnsmamma här i Stockholm fast när hon går till jobbet är hon typ borta tre dagars i stöten och flyger till NY, LA, Hong Kong och andra exotiska platser. Nu har hon och en kollega startat en podd där de berättar om sitt mystiska liv. Så om du vet med dig att du är fascinerad av spännande yrken eller gillar att resa så är det här en podd för dig.

[acast src=”https://www.acast.com/flygvardinnepodden/2-10.000-metersklubben” width=”100%” height=”480″]

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..