Bästa sexet under småbarnsåren

Varför har jag aldrig prövat det här?

DET är så här man gör:

IMG_0573

 

Jag är inne i en smått manisk läsperiod då jag pressar alla Beckböcker. Just nu läser jag Den vedervärdige mannen från Säffle. Joakim i texten är ett år och Bodil (bästa namnet ever…) är tre.

MEST OTROVÄRDIGA SEXSKILDRING JAG NÅNSIN LÄST!

”Sen stördes de inte av barnen på en lång stund…”

Hur i helvete gick det till?

 

 1. Sara skriver:

  Det var sjuttiotal och man brydde sig inte – blev alltså inte störd ;-). Den här sekvensen är ju förresten en av de charmigaste sexscenerna på film ever (ur Mannen på taket), komplett med Sven Wollter Ankeborg style, bytandes bajsblöja.

  1. Jag kommer ihåg filmscenen, jag minns det som att det var barn i sovrummet då. Det är ju en sak. Det jag tycker är märkligt i bokversionen här är att de lyckas stänga ute barnen som sen sköter sig själva ”en lång stund”. Unheard of. Skulle jag stänga dörren om nåt av mina barn skulle de göra allt som stod i sin makt att ta sig in genom den dörren.

   1. Karin skriver:

    Haha men eller hur?? Speciellt efter att ha blivit ”utföst”. Om man inte blir störd av en vrålande ett-åring, då får man fasen ge cred för nivå av mindfulness. Eller nivå av frånvaro.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..