I annonssamarbete med TELIA

Inget mer gråt i bilen!

Har ni hört talas om Telia Sense? Om inte - you´re in for a ride. Häng med!

Telia Sense är helt kort en smart grej som man har i bilen som dels gör att det finns WiFi i bilen men också gör att man får en massa koll på bilen (var den står på parkeringen, om nån försöker ta sig in i den osv.)

IMG_0568

Jippie!

Det är busenkelt att installera den i bilen. Kontakten ser ut lite som en scartkabel-kontakt och sitter nånstans under ratten. Om man inte hittar kontakten så kan man söka på sitt regnr i appen som hör till tjänsten så får man reda på var den sitter.

img_0763

Här är själva dosan som man kopplar in i bilen.

img_0762

Här kopplar man den i min bil (Golf sport combi från -14).

När man stoppat in den i kontakten så registrerar man ett konto i Telia Sense-appen som finns att ladda ner där man laddar ner appar. Efter att man loggat in är det bara att starta motorn köra några minuter och så är man up and running och har 4g-WiFi i hela bilen.

Alltså! Ni förstår hur nice det ska bli med wifi i bilen va? Äntligen kan ungarna streama grejer på paddorna utan att man måste skaffa massa sim-kort och grejer till dem. Det här betyder att vi kommer att kunna bada på den mysigare stranden som ligger 40 minuter bort med bil senare i sommar. Sjukt.

IMG_0818

Here we come!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..