Jag hatar detta

Jag har börjat låtsassova för att slippa ta ansvar för hemmet. Manne har varit på ett fräsigt bloggevent och gjort folk rädda. Jag har utöver detta problem med gränssättning. Vi bjuder dessutom på ett SEXLIFEHACK och Manne förklarar vaför han började gråta av lycka när han hörde några poliser samtala på ett fik. NYTT AVSNITT!

Gränssättning är nog det tråkigaste jag vet när det handlar om föräldraskap. Varför fattar inte barn att något som är roligt hemma INTE är lika roligt ute bland folk exempelvis.

Och varför är det mitt ansvar att berätta det för mitt barn? Finns det inte nån statlig myndighet som kan ta hand om det?!?!

Om detta pratar vi bland om i veckans avsnitt av podden.

Trevlig lyssning!

[acast src=”https://www.acast.com/pappapodden/239.sexuelltutnyttjandeavkatt” width=”100%” height=”480″]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..