Bloggpaus

Som ni säkert märkt så har jag inte bloggat på tusen år. Grejen är att jag är uppsagd från Mama from november (inget dramatiskt, de ska göra förändringar och jag har bloggat här i ett gäng år nu…) och just nu håller jag på och klurar på hur och i vilken form jag ska gå vidare med bloggandet.

Medan ni väntar på att jag bestämt mig för hur jag ska göra får ni gärna lyssna på senaste avsnittet av podden där jag pratar om Terrible two´s och beskriver hur det gick till när en maträtt fick Manne att rymma hemifrån.

[acast src=”https://www.acast.com/pappapodden/242.solskenshistorier” width=”100%” height=”480″]

  1. Meeeen! Varför sparkar de alla vettiga? Vad är det för förändring de är ute efter? Systemkollaps på Mama? Hoppas vi får läsa dig i annat sammanhang!

  2. Snälla sluta inte blogga!!! Ditt sätt att skriva och beskriva är så träffande! Jag har läst din blogg här på mama dom här åren och har många gånger skrattat så jag gråter, älskar speciellt dina listor. Självklart lyssnar jag på pappa-podden, fantastisk! Tack för alla garv som väckt barn som sover.

  3. Jättetråkigt, men det finns säkert ett bättre forum! Gillar flera av mamas bloggar, men har svårt för den kommersiella undertonen som ligger som en våt yllefilt. Man märker ju hur det är lite ”pojkbandscasting” över det hela, att man inte får bli för ”smart” eller hur man ska uttrycka det. Se det som ett adelsmärke att vara för unik för såna sammanhang!

  4. Trist, kikade in här då och då även om jag inte längre läser någon blogg så frekvent. Tack för bra läsning!

  5. Jättetrist att du slutar! Har gillat bloggen sedan jag hittade din och Mannes blogg. Fortsätter följa på instagram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..