Hej då kompisar!

Guys! Det här blir sista inlägget för mig här på Mama. Jag har fortfarande inte bestämt mig för exakt hur jag vill göra med bloggen framöver. Men om ni vill följa mig så finns jag på instagram (nisseedwall) och Pappapodden fortsätter att rulla på med oförändrad styrka. 

Det har varit otroligt stimulerande, roligt och jobbigt att blogga måste jag säga. Jag har en otrolig respekt för alla som lyckas med att dag ut och dag in leverera kul material på sina bloggar. Det är inte det lättaste alltså.

Tack också till alla er läsare. Ni är verkligen otroligt kloka och har gett mig otroligt mycket inspiration och försett mig med grymma föräldratips genom åren.

Jag vet som sagt inte riktigt hur jag vill göra med bloggen nu. Jag har svårt att se att jag kommer fortsätta med att försöka leverera ett inlägg om dagen (även om det var ett tag sen jag gjorde det här…). Jag skulle hellre skriva en eller ett par betraktelser i veckan. Möjligtvis att jag drar igång det i egen regi, håll utkik på min Instagram så lovar jag att hålla er uppdaterade.

KRAM PÅ ER!!!

/Nisse

 

 1. Åh men nej!! Har helt missat att du ska sluta blogga här. Du kommer vara saknad- du är grym!! Så rolig och har bjudit på härligt insiktsfulla betraktelser om livet som förälder. Ha det bäst!!

 2. Tråkigt!
  Hoppas du hittar ett nytt forum – tycker det manliga perspektivet på åren med barn och allt runt om kring har beskrivits så bra av dig!
  👍🏽

 3. Heeejdååå Nisse! Och barnen! Och Li! Det har varit superkul att lära känna er lite. Hoppas du fortsätter i egen regi! Kram!

 4. Tack! Förstår att du inte kan leverera ett inlägg om dagen. Du håller allt för hög klass!
  Har uppskattat bloggen mycket!

  Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..