10 tecken på att du har en skitdag

Vi har ju alla våra toppar och dalar i livet. För mig är detta väldigt sant. Igår var det en dal. Vilken jävla skitdag. Egentligen hände det inget speciellt som gjorde att det var en skitdag utan det mesta av skitdagen utspelade sig inne i min skalle. Det positiva med det hela var att det blev en lista av det.

10 tecken på att du har en skitdag:

1. Att klä på sig och borsta tänderna på morgonen verkar lika omöjligt som att bestiga Mount Everest utan syrgas och varma kläder.

2. Din älskade bebis vaknar med lite gulligt joller och allt du kan tänka är: FAN. HELVETE.

3. Du kollar på gamla bilder och i stället för att bli härligt sentimental kan du bara se HUR FUL DU VAR FÖRR. Och så börjar du tänka på hur ful du kommer tycka att du var när du tittar på bilder från i dag om tio år.

4. Du sätter tio attackslag perfekt när du spelar tennis men missar en volley och vill då slå sönder dig själv, ditt racket, din tränare och din motspelare.

5. Solen lyser när du är ute på en lunchpromenad och du är bara förbannad för att du glömt sätta på dig solglasögonen. EFTERSOM DEN DÄR JÄVLA SOLEN LYSER RAKT IN I DIN HJÄRNA.

6. Du läser tidningen och tänker: idioter. Du lyssnar på radion och tänker: idioter. Du kollar på TV och tänker: idioter. Du läser din egen blogg och tänker: IDIOT.

7. När telefonen plingar till för att du fått ett sms är din instinktiva reaktion att undra vem som är ute efter att sätta dit dig.

8. Du kollar dig i spegeln och undrar vad fan det där är för nånting som tittar tillbaka på dig, är det ens en människa?

9. Du kommer på dig själv med att sitta och oroa dig över hur sommaren kommer bli. (OBS! Om du läser det här nån gång i framtiden kan jag berätta att det här skrevs i början av november…)

10. Du tvingar dig själv att somna när du lägger barnen. Inte för att du är speciellt trött utan bara för att du vill slippa hela skiten.

Så nu glömmer vi den dagen och går vidare i livet med NYA FRISKA TAG!

IMG_0694

LOADING..