Utse vinnaren i Jeansutmaningen!

I början av januari har jag utmanat er mina bloggläsare att komma in i era gamla jeans. Alla vi har ett favoritpar som skulle kunna sitta bättre.
Mång av er har anmält sig till Jeansutmaningen och jag har fått många ”efter” bilder. Nu är det upp till er att bestämma vem som ska vinna utmaningen. Det blir absolut inte lätt, enligt mig är det alla som vunnit för alla fick resultat under dessa 12 veckor!
Nu ska du rösta på den som du tycker lyckats bäst. Du får bara välja en bild. Klicka på en bild om du vill se den större. Enkäten ser ni till höger.
 
Röstingen pågår tom den 5 e april och de tre som fått flest röster vinner var sitt joggingkit från SOC!

bild 49                                                                  bild 50

bild51

bild 52

 1. Det var sjukt svårt för ALLA har varit superduktiga!
  Men jag lägger min röst på nr 20. Vilka rutor asåå.. AVIS!!
  Men tack för dessa bilder, nu blev man verkligen motiverad!

 2. Hittar inte mina bilder men skit samma jag är en vinnare oavsett liksom alla ni andra!!! Wow vad duktiga vi varit!!

 3. Herregud vilka kämpar!! Det var riktigt svårt att bara välja en, men min röst lägger jag på nummer 29 :)

 4. Vilka härliga resultat alla ni starka kvinnor där ute!!!

  ALLA har lyckats så underbart bra! Skulle man kunna så skulle man lägga en röst på var en!

  Sträck på er ALLA!
  Stort GRATTIS!!!

 5. Åh vad vi har jobbat på bra allihop! Tänk så många kilon och centimeter vi fått bort tillsammans.
  Bra jobbat Olga som satt ihop allt detta. Snäll make du har som hjälpte till!

 6. Olga: jag var inte tydlig med bildmeddelande texten och förstår det är stort projekt att få ihop :)
  alla Har ju fått sådana otroliga resultat, förstår ja inte hamnar bland vinnarna men all motivation denna utmaning gett är ovärderlig för mina mål!

  svårt val mellan 29 och 40 där är det väldigt jämnt, vilka resultat! Bra jobbat:)

 7. Men oj vilka fantastiska resultat. Var stolta över er själva nu tjejer, det här är väldigt bra jobbat och ni är alla vinnare! En eloge till Olga också som faktiskt (förutom att coacha och inspirera) har gjort jobbet med att sätta ihop denna tävling och collage – kan tänka mig att det tagit lite tid.
  Grattis, grattis till er alla!

 8. Jag är grymt imponerad över att alla har kämpat på så bra och lyckats så bra. Fantastiska resultet.

 9. Grymt jobbat alla.. ni är verkligen en inspiration. Blir man ju ännu mer taggad inför bikini utmaningen…

 10. Wow vad alla jobbat bra! Och tack alla ni som röstat på mig! Känns jättebra att någon mer än jag tycker att jag är på rätt väg… Har ju ett par cm/kg kvar men just nu känns det ju bara roligt! Blev så peppad av kollaget så jag stack iväg och körde ett extra styrkepass av bara farten!
  (Jag är nr 29)

 11. Wow! Vad grymt duktiga vi är allihopa!

  @elin – Tack! (jag är nr.28) Trodde inte att jag hade förändrats så mycket, men jeansen går inte bara på, de är nästa bekväma :) Nu siktar jag på nästa jeans!

 12. Vilka resultat!! Herregud det här kommer bli svårt . Vilken förvandling man kan göra på 12 veckor.
  Jag är nr 38 by the way :-)

 13. Grymt impad av alla!!! Men jag tycker Nr 29, hon fick ju inte ens upp sina byxor på första kortet, det fick ju de andra, och nu är de uppe!!

 14. Oj vad svårt att välja!

  Ett stort HURRA till alla som varit med. Ni är superduktiga. Vilka resultat ni har fått. Jag önskar jag hade hakat på men vi var mitt i flytt vid starten så det blev inget då. Men jag är verkligen laddad för att plocka fram mina jeans som ligger i garderoben som jag vill komma i och kämpa på i 12 veckor som ni har gjort.

  SUVERÄNT!

 15. Oj vilken ansträngning alla har gjort! Nä nu jävlar ska jag ta tag i mitt också!!

  Bild nr.21 tycker jag att jag vill rösta på fast jag tycker alla förtjänar en vinst Olga!!

 16. Kajsa: Håller med om bild nr 29. Hon har en bit kvar och behöver därför ett nytt träningskit tycker jag. Tycker alla gjort ett suveränt bra jobb – själv ser jag framemot PT online som startar 14/5. :-)

 17. Hej Olga,

  Min bild är inte heller med. Mailade den i tisdags till Mammfitness-adressen.

  Men WOW vad duktiga vi har varit tjejer :)

 18. Wow, vilket jobb alla lagt ner! Ni är jätteduktiga allihopa! *applåder*

  Mina bilder är dock inte med ser jag. Jag mailade till mammafitnessmailen. Blev det fel då tro?

 19. Trodde aldrig att man skulle kunna förvandla kroppen såpass på endast 12veckor.

  GRYMT JOBBAT TJEJER!!
  NI ALLA ÄR VINNARE!

 20. Det är helt fantastiskt, vilka resultat. Jag skulle vilja rösta på alla!! Grattis till er allihopa till mig själv och framförallt Olga. Denna utmaning är nåt att ha i CV:t :-)

 21. Jag blir faktiskt stolt när jag ser mina bilder! Jensen sitter långt ifrån perfekt men battre, det är skillnad. Känns häftigt att så många runt om i landet jobbat tillsammans för att komma i bättre form. Tycker om att se alla olika sorters magar, vi är personer med olika förutsättningar, mål, omständigheter. Men vi kämpar allihop! Dagens träning kommer gå lättare än någonsin :-)

 22. O-M-G!!! Jag är mäkta imponerad av er alla! Varenda en av er har ju gjort en helt makalös prestation, det är ju omöjligt att välja! Ni är helt fantastiska. Tänk vad det går att göra med rätt stöd, inspiration och målmedvetenhet. Olga, bloggen och ni läsare rockar!
  :-)

 23. Ni är grymma tjejer. Vilka inspirationsförebilder ni är !!
  Grattis till er alla och era fina resultat !!

 24. Alla har gjort ett så otroligt jobb! Hade jätter svårt att välja vem ja skulle rösta på då ni alla har gjort ett sånt jobb!!

 25. Jag ska åtgärda missen inom kort. Det är mänskliga faktorn helt enkelt, inte meningen att göra någon besviken och att ni ska bli sårade. Det är många bilder att ta hand om och det är inte alls konsitgt att ngn bild inte kommer med, jag och mannen suttit till halv fyra imorse och jobbade med bilderna. Men vad bra att ni säger till, hoppas på att ni har förståelse trots allt!

 26. mina bilder saknas.blir lite besviken när man hängt med varje dag från start och inte får vara med på slutet! hoppas det blivit något fel för min första bild hamnade ju på jeansgänget planschen i januari, men inte nu?

 27. Vad duktiga alla har varit! Superimponerande!

  Olga, jag har en fråga om magträning under graviditet. Hittar mycket här på din blogg om vad man inte ska göra, men inte nåt om vad du rekommenderar för magträning under graviditet. Har du några tips?

  Tack för en inspirerande blogg!

 28. Wow- jätte bra jobbat allihopa! Det blir svårt att välja, alla är vinnare i mina ögon. Jag skickade inte min bild, tycker inte det var en sådan stor skillnad!! Men efter nästa utmaning ska det bli resultat!!

 29. Så häftigt att se! Det där måste vara en mäktig känsla Olga!? Att DU lyckats inspirera så många människor =) Att komma i sina ”skinnyjeans” är en stor upplevelse. Klarar man det så klarar man vad som helst.

  Bra jobbat tjejer! Jag har också svårt att välja… Måste titta några gånger till.

 30. Men shit, hur ska man kunna välja!? Alla har ju gjort ett sånt sjukt bra jobb! Grattis alla coola morsor :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..