Och här har vi Biggest gänget!

Det här blir super! *promise*

Den 11 e  januari smäller det!

HÄR kan ni läsa om var och en!

 1. Suzan skriver:

  Spännande! Intressant med både tennis- och fotbollstränare, ska bli kul att följa!

 2. Jonna skriver:

  Det blir min utmaning, att följa dem och försöka gå ner samtidigt. Om jag nu inte blir gravid. Både svårt och lätt att hitta motivationen att gå ner samtidigt som man försöker bli gravid. Ska hur som bli roligt att se!

 3. Ok, I hate this!

  Först o främst, grattis till din fina sida. Längtar med spänning att få ta del av den. Jättefin!!

  Sen till hatet…. Varför???!!? Jag missar premiären av BL, jo, jag ska resa bort i 3 veckor, missar nog 2 avsnitt. Stackars mig som missar detta!! Jag kan inte heller se mig sitta på nåt dåligt internet café för att streama eller se på kanal5 play eller nåt. Skulle inte funka heller.

  Nu hade en sån där inspelningsbar sak varit bra till hands:-(

 4. Petra skriver:

  Hittar inte olgas nya hemsida?? Var hittar jag den?

 5. Malin skriver:

  Hej Olga

  Snygg hemsida, upptäckte dock att ”Tryckfelsnisse” varit i farten…..Växjö stavas inte Växsjö ;-)

  Kram kram / Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..