Gottgörelse!

inga inlägg idag, måste jobba och fixa och trixa.

Däremot får ni ett tufft pass av mig! Möjligen ett av dem tuffaste ni testat.

Ser lätt ut- men ni vet, mina pass brukar se ut så…men what you see is not what you get!

Gå/lätt jogga- varva! Och andas!

Passet avsett för löpbandet.

 

 

 

 1. adeline skriver:

  Hej Olga! en liten fråga är alla dessa pass du lägger ut på löpbandet anpassade för nyförlösta? är så sugen på att testa :) men vill inte göra något som leder till framfall.. tacksam för svar. mvh Felicia

 2. Cissi skriver:

  Tack för detta program! Testade det häromveckan och det var jobbigt. ;-P Ska köra det idag igen.

 3. LindaL skriver:

  Testade dett igår. Kan säga att jag blev aningen förvånad. Jag hade förväntat mig att det skulle vara superjobbig. Jag är inte vältränad på nått sätt. Gjorde jag nått fel kanske? Eller skulle man göra 2 varv??? Vad är syftet med passet?

 4. Linnea skriver:

  Grymt härligt program :D Tack så mycket! Sen en undran bara. När man utövar plankan, om det är jobbigare i armarna än i magen, gör man fel då?

 5. Ulrika skriver:

  Tusen tack detta måste jag bara testa!! Gillar din blogg jätte mkt! Kram Ulrika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..