Före och efter

Ja ni tjejer…

Här få ni ett praktexempel på att vågen sucks so big time! tydligare kan det  inte bli!

Vet ni hur mycket det skiljer sig mellan bilderna? 300 gram! Denna mamma varit min PT Online kund i 5 veckor.

Otroligt bra jobbat!

 

  1. Wow vilken inspiration!! Har själv blivit så satans ledsen över att knappt nåt händer på vågen trots att jag sköter kost och träning exemplariskt. Tack för påminnelsen!!

  2. Vad befriande! Har så länge gått och surat över att jag inte går ner i vikt fast jag tränar. Men det är bara att kämpa vidare! Ska gå på dina tips om styrka också, hoppas på ännu bättre resultat. Nu är det bara löpning…

  3. Jag har struntat i att köpa nya batterier till vågen. Funkar tydligen bra ändå att gå ner i omfång. Idag gled jag i ett par jeans som jag inte haft på mig sedan innan jag blev gravid. På 3 veckor. Periodisk fasta is the shit (plus effektiv, hård träning på det). Den hjälper iaf mig att hantera hungerkänslor och sug så mycket bättre. Och jag har grym energi.

  4. Hej!
    Bra att du påpekar detta. Samtidigt kan man ha vågen i förebyggande syfte eller som ett motivationsinstrument. Bara man inte BARA tittar på vikten.
    /Rafael

  5. Oj oj oj vilken skillnad, bra jobbat. Jag hade gärna sett ett Tv program där du Olga tar sig an nyblivna mammor och coachar dem i 8 veckor. Såg igå på älskling du har blivit en tjockis där ser var en tjej som ganska nyligen fått barn som skulle coachade av sin sambo. Men han eller programledaren har ju inte de kunskaper du har om en postgravid kropp

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..