Onsdag!

God morgon!

Morgonpw på bandet imorse: check! Klart det tar emot att stiga upp 5.45 och sätta igång, men jag påminner mig själv om varför jag vill göra det. Lättare att hoppa upp då, jag garanterar er.

Senare är det ett benpass som väntar. Tänkte göra få övningar men 10×10. Dvs 10 set med 10 reps. Inga brutala vikter direkt, det har jag slutat med- sliter för mycket på min rygg och sen är jag rätt nöjd med storleken på låren. Fokuserar extra mycket på lårets baksida dock, formen. Så det blir marklyft med raka ben, utfall, knäböj. 300 reps räcker liksom :-)

Här kommer ett cardiopass för löpbandet för er, gillar allt som har intervaller i, jag går förresten aldrig bara på rakt band, lägger alltid lutningar hit och dit.

Nu blir det grönt té och jobba. Har kommit av mig med téet men nu är jag tillbaka till mina gamla vanor. Gamla vanor a lá Die Hard :-)

Hörs snart!

 

 

 1. Maria skriver:

  Verkligen kul att du lägger ut dina pass. Jag blev sugen på att testa detta benpass men undrar om du kör växelvis vid utfallen eller ett ben i taget? Är det 100 st/ben du kör vid utfallen?

 2. Maria skriver:

  Kul att du lägger ut olika upplägg, blev sugen på att testa detta cardiopass. Har ditt band grader eller procent? Går du hela passet? Jag fick allt jogga i de hastigheter som var högre än 8 trot mina långa ben.

 3. Sofia skriver:

  Tack för peppen – jag har haft lite svårt att masa mej upp till crosstrainern innan jobbet, men nu är det bara go for it som gäller!! Ikväll är du förresten i min hemstad Nykarleby och föreläser.. Roligt :) Hade velat va med & lyssna!

 4. Mia skriver:

  Hej har nyligen börjat följa din blogg och den är helt fantatisk!! Har bara en fråga och det gäller det här med vikter och hur tungt det ska vara. Jag vill gärna slimma och fasta till benen och uppfattade dina tidigare inlägg som att det ska vara så tungt som möjligt med få reps? Har jag fått rätt på det? Vill inte få kraftiga och klumpiga benmuskler utan bara slimma till de :)

 5. Therese skriver:

  Hej Olga!
  Jag älskar verkligen din blogg som är otroligt inspirerande. Jag ska försöka investera i ett löpband, har du möjligen förslag på modell? helst ett inte alltför skrymmande.

  Varmt tack på förhand!

  Therese

  1. Lotte skriver:

   Therese jag köpte ett TM 850 på team sportia, jag är jättenöjd med det!

  1. Therese skriver:

   Lotte; tack! Ska kolla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..