Jeansutmaning 2013!

Äntligen är det dags! Min förra Jeansutmaning blev en succé så nu är det dags att sätta igång med en ny utmaning!

Varför just Jeansutmaning? För alla vi har ett par jeans som kan sitta bättre. Jeansen har blivit ett mått på hur vi ligger till viktmässigt och formmässigt.

Här är reglerna för Jeansutmaningen, jätteviktig att de följs- detta kommer underlätta för mig administrativt då jag räknar med mängder av tjejer som vill delta.

Utmaningens längd: 8 veckor. Alldeles lagom med tid för att man ska få resultat.

Vem kan delta? Vem som helst! Det spelar ingen roll om ni är mina kunder eller om ni kör eget race eller enligt min bok ”Träning för nyblivna mammor”. Valet är helt fritt!

Vad ska du göra redan nu? Ta en bild på dig själv där du har dina för små jeans på och som bevis på att bilden är tagen idag/imorgon: håll i ena handen dagens tidning. Detta är mycket viktigt!

Vad händer om 8 veckor?  1:a juni tar du återigen en bild, med samma jeans på och med den dagens tidning i ena handen. Sätt ihop dina två bilder och mejla till en viss mejladress -adressen kommer anges senare.

Vem kommer bestämma om någon vunnit?  Jag väljer ut de 30 som jag tycker är de mest framgångsrika, sedan får ni läsare rösta på den av de 30 som ni tycker har lyckats bäst med att komma i sina jeans.

Vad vinner man? 

1:a pris: Presentkort på Stadium, värt 5 000 kr

2:a pris: Presentkort på Stadium, värt 3 000 kr

3:a pris: Presentkort på Stadium , värt 1 000 kr

Vad blir min roll i utmaningen? Jag kommer peppa er så mycket som möjligt! Tipsa om träning, mat och självklart om hur man tar sig ur motivationssvackor, för låt oss vara realister- det kommer hända. Jag kommer peppa er här, på bloggen, på Twitter (@traningstips) och på min Facebook-sida MammaFitness Sweden.

Så ta fram jeansen, ta bilder och sätt igång!

Lycka till med satsningen! 

 

 

 

LOADING..