Mamma Boot Camp

Nu är säsongen igång, vilka orter som har MBC idag , kan du hitta här:

www.mammabootcamp.se

Jag startade MBC för 6 år sedan, det kom 3 mammor- idag finns vi på ca 60 orter över hela Sveige och även i Finland.

Jag själv kommer köra 2 klasser per vecka, i Hagaparken -som vanligt.

Dags att anmäla sig, vi startar 7 e maj.

Anmäl dig HÄR.

Skynda bara, platserna går åt snabbt!

Välkomna!

 

 1. Marie skriver:

  Hej!
  Jag har följt dig här och även på Facebook sen du gick över dit, men nu har jag som icke facebookanvändare blivit utelåst. Gillar att läsa dina peppande inlägg men vill inte gå med Facebook enbart för det… Kan du göra dina inlägg synliga för oss utanför? Eller kanske det är dags att återgå till bloggen?
  Tack på förhand!

 2. Annika skriver:

  Hur snabbt efter förlossning är det lämpligt att köra igång med mammabootcamp? Jag födde barn för 6 veckor sedan och tränar nu med din bok.

 3. Sofia skriver:

  Hej Olga!
  Har just fått hem din underbara bok o trots att jag fick barn för 3 år sen ger även steg 1 en hel del träningsvärk, då kan du tänka dig vilket skick jag är i. Trots detta är jag inte speciellt tjock, bara vääääldigt svag. Men jag har en liten fråga, man ska ju göra övningarna gånger 3. Funkar det om jag gör gånger 2 på fm och en gång på em om tiden på fm blir tight? Tänkte istället för att stressa igenom övningarna? Är det ok eller är det helt meningslöst att göra 1 set på eftermiddagen?

  Du är en stor inspiration o jag är glad o tacksam att du delar med dig av din kunskap! Sommaren 2014 ska inte jag bada i vassen iaf :) i år är jag nog där o prasslar lite iaf :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..