Förvaringstips: lätt att ta med

Hittade den perfekta förvaringspåsen!
Man behöver inte längre stå där och mecka med att stänga påsen, bara ”limma ihop” den och voila- tätt!

20130507-141818.jpg

  1. Hjälp tränar mkt men vikten konstant. Hur bör en bra matdag se ut? Är 160 cm 71kg. tränar crossfit 3gg/v

  2. Måste då rekommendera en ännu bättre påse (enligt mig :) från Toppits, det är med Zipper stängning. Finns i 1 och 3 liters och jag använder knappt några andra påsar. De är helt täta när de är stängda (man kan fylla dem med vatten om så önskas). Strålande tex om man har barn som ska ha resgodis i bilen, tåget, flyget, de öppnar och stänger lätt själva och inget spill!

    Själv har jag bla blandade nötter i en på jobbet, hårdkokta ägg i en påse i väskan, matsäcks mackor till barnen osv

    Förlåt om jag låter fanatisk men jag skäms inte, jag älskar dessa påsar :)

    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..