Trots

En massa mat i form av glass,pasta,sushi, Burger kring, vin, mackor och liknande under en veckas tid (senast igår) så har kroppen tagit det bra. Magen imorse var i kanonform. Inget är svullet och vattnigt.
Min filosofi är att man måste vila kroppen under semestern (vi pratar om 1-2 v) , inte träna ÄNNU mer. Äta det man vill. Har man lärt sin kropp att fungera väl och inte krångla med sin ämnesomsättning (t ex underäta eller utesluta kolhydrater) så klarar man sig galant.

20130716-102030.jpg

  1. Vad anser du om den senaste trenden 5:2? Hade varit intressant att höra din åsikt, är det bara nyhetens behag?

  2. Fört vill jag säga att jag verkligen älskar dig blogg och följer troget!!

    såå Jättefin och bra blogg du har. Skulle vara kul om du ville gå in på min, jag brinner för fitness och hälsa. Är mitt i min karriär som riktar sig mer och mer mot just kost, hälsa och träning.

    Mvh my :)

    http://blogg.missme.se/my

    Bloggare för en jättebra modesidan där du kan hitta en massa fint till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..