Vilan är över

Om ett par dagar!
Dags för en ny (höst)träningsperiod.
2 v av total vila gjorde kroppen bra så nu längtar jag efter mitt program och mina rutiner. Som vanligt efter ett uppehåll :-)

20130720-162751.jpg

  1. sandra skriver:

    härligt! Tänkte exakt samma sak. Nu har ja två veckor kvar av sem och ska börja om igen sista veckorna o få in rutinerna. i höst ska ja lösa gymkort bredvid jobbet o få in iaf 3 pass i veckan på gymmet med styrke och sedan kondition hemma resten.

  2. Ulrika skriver:

    När jag såg din rubrik, så tänkte jag att japp, nu är min vila också över! Den har varit lång pga sjukdom och skador. Men nu så är det dags!! Du är en stor inspirationskälla, tack för din trevliga blogg och sida på fb. /Ulrika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..