Passet som kommer att göra underverk med din löpning

Intervaller är väldigt populära bland löpare, men det är lätt hänt att man krutar på lite för hårt och blir skadad. Men det finns en typ av pass som är mycket populära bland elitlöpare och som gör underverk med din löpning utan att slita för hårt på kroppen. För egen del var det när jag började med den här typen av pass som jag lyckades göra en rejäl putsning av mitt halvmarapers i Amsterdam år 2012. Mer om detta pass och mycket, mycket mer om löpning kan du läsa i en helt ny intervju med mig för Sportamore Magazine. Enjoy!

Skärmavbild 2016-03-18 kl. 13.46.38

 1. Ahhhhh, nu tvingar du mig att försöka få till det så jag kan lyssna på poddcast. Jag har liksom inte ro i kroppen för sånt men nu måste jag ju?.

 2. Sigurd skriver:

  Inspirerande (för inte minst alla oss löpare) att läsa intervjun i
  Sportamore Magazine! Vad gäller pass som gör ”underverk för
  din löpning” så är det (även) en god ide för den någorlunda drivne
  löparen att köra ett s.k. Olga Bondarenko intervallpass! (Skiftande
  intervaller upp till 2 km, detaljer finns på nätet.) Lycka till!

 3. Annika skriver:

  Vill läsa och putsa tider, men jag är inte ett dugg bättre i benet (Itbs). Deppigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..