Nu kööööööör vi!!

pastaparty1

När jag skriver det här är det maratonmorgon här i Prag. Vi bor på ett hotell väldigt nära startområdet, så jag har hört hur de har hållit på att fixa och dona hela natten.

Igår kväll blev det ”pastaparty” på en italiensk restaurang i närheten, en lite annorlunda uppladdning eftersom det är första gången jag har en liten bebis med mig.

A hade varit igång hela dagen, så på kvällskvisten var han sjukt övertrött men VILLE BARA INTE SOVA. Vi försökte ”söva” honom med mat och vaggningar, satte hörselkåpor över hans öron så att han skulle skonas från det värsta sorlet inne på restaurangen och så vidare. Han brukar ju faktiskt kunna somna även om jag står och dammsuger precis intill, men igår gick det inte.

Först när vi hade kastat i oss maten, betalat notan och gått tillbaka till hotellet somnade han. Nåväl, bättre sent än aldrig! Nu ska det bli spännande att äntligen få springa den där maran som jag har laddat för ett tag nu. Hoppas kroppen håller, som läsaren Chatrine påpekade i en kommentar till förra inlägget så har jag ju faktiskt aldrig sprungit en mara med min ”nya mammakropp”. Känns både spännande och lite läskigt…

Tänk gärna på mig idag! Och till er andra som springer idag: stort lycka till! Glöm inte att ha kul 🙂

 1. Läste på instagram att du klarat marathon! Du är precis så grym som jag trott hela tiden??. Kepsen av för dig och jätte Grattis till fin prestation. Du är bara bäst och sååå grym.

   1. Åhhh vad skönt att se ett livstecken från dig?. Näe, mitt lopp var en flopp?? och nu är jag väldigt orolig inför marathon. Brukar ta fram mitt bästa på tävling men nu har jag misslyckats på två lopp. Jag har liksom inget driv och mitt tjocka pannben hjälper mig inte när jag som mest behöver den. Riktigt låg just nu då…I alla fall som löpare. Men ilandsproblem i det stora. Kram och längtar efter din story, hoppas i alla fall att du orkar dela med dig av ditt härliga äventyr.

    1. Du kommer igen! Men vet precis hur jobbiga svackorna är. Hade en lååååång och jobbig svacka 2012 som jag kom ur när jag bytte löpargrupp och började springa i skogen med ett skönt gäng i Uppsala. Kram!

 2. Avlöpte Prags maraton prima, kanonbra eller ausgezeichnet? 🙂

 3. I skriver:

  Grymt jobbat! Grattis.

  Njut nu ordentligt och drick all öl.

 4. Käre fadern ser lite trött ut men eloge för lite italylook på
  frillan? När jag skriver har du startat det är ingen
  Skam att bryta men tror din kropp är mer genomtränad
  Än flertalet som startar.Oavsett men fött barn
  Eller ej så kan det hända mycket en mara bryter
  ner kroppen? Ser du Adrian,pojkvän utmed
  Banan får du mer power än hundra gel?

  1. Pojkvännen tackar för komplimangen! Jo, jag tror att jag hade stor nytta av min rutin nu när träningsmängden var knapp 🙂

 5. Lycka till Petra!!
  Kommer gå kanon!!
  Ta en mil i taget och gå ut lugnt, underbart att vara piggare än konkurrenterna mot slutet istället för att rusa iväg i starten!
  Njuuuut!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..