Röda mattan-premiär!!

haymarket5

Jag är ju en enkel människa som helst snorar i löparspåret, men lite inslag av glamour tackar man väl inte nej till.

Så när min fina vän Jackie, som är Sveriges främsta expert på hur man blir nätsmart och jobbar med sitt personliga varumärke, frågade om jag ville hänga med henne till galaöppningen av nya hotellet Haymarket by Scandic så kunde jag förstås inte tacka nej.

Raskt satte jag igång med projekt ”hitta galaklädseln” och fick hjälp av Jackie som fixat så att vi kunde komma över till pr-byrån Spalt PR här i stan och se om de hade något som vi kunde få låna. Och det hade de! Jag fick låna ett superfint svart set i spets, en kort kjol och en topp. Skor då? Heels? Nej nej, mina fötter gillar inte sånt. Jag får ont i hela kroppen av att balansera runt med höga klackar, så det blev vita sneakers med rejält tå-häldropp.

haymarket3

haymarket4

Väl på plats så ringlade kön av kändisar lång på den eleganta röda matten på Hötorget. Det var verkligen ett häftigt spektakel och Jackie och jag tog tillfället i akt och tog mängder med bilder, som de digitala människor vi är. Dessa ögonblick måste ju delas med omvärlden! Invigningstalade gjorde bland andra Antonia Ax:son Johnson och den 20-talsinspirerade liveunderhållningen ramade in det hela på ett fantastiskt sätt.

Vi minglade runt, smakade på goda smårätter, tog selfies (såklart!) och när vi skulle kliva in i hissen och åka upp en våning till garderoben stötte vi ihop med ingen mindre än forna Bondbruden Britt Ekland med entourage. Av någon anledning kom vi in på hur man håller efter vita sneakers så att de inte blir gråa och smutsiga.

haymarket1

haymarket2

”Kör dem i tvättmaskinen! Har de inslag av mocka som dina verkar ha så tvätta dem med sådana där bebistvättservetter! Supereffektivt!” sa Britt tvärsäkert.

Sedan var hissen framme. Tja, varför inte! Bra tips, har ni testat något av dem? Brukar ni tvätta era sneakers/löparskor i tvättmaskin? Någon som har testat tvättservettricket? Förresten så var det en riktigt kul kväll med hög glamfaktor. Mer sånt!

 1. Så snygg du ÄR!
  Var hittar jag klänningen?

 2. Som förälder ska man ej missa tillfälle för gala o flärd ?Snyggt jobbar !
  Ang tvätt tygskor tvättmaskin,övriga diskborste läste tips med tandborste så inför maran Sthlm ska jag finputsa med tandborste o glöm ej skosnörerna ha ha

 3. Jag vågar inte köra mina dyra löparskor i maskinen ?. Jag springer alltid med nya fina skorna när det är torrt ute…så har jag fjolårets dojjor som jag springer i vid dåligt väder. På så sätt smutsar jag inte ner favoritskorna. Har himla svårt att springa i skitiga skor. Eller även att promenera i smutsiga. Men på något sätt blir mina skor inte smutsiga. Alltså promenad skor. Däremot kör jag tonåringens skor i maskinen, han växer ju så det är ingen fara. Men det har fungerat bra. Han har i alla fall inte klagat. Kul förresten att se dig i annat än träningskläder. Jätte tjusig?

 4. Jag testade köra ett par joggingskor i maskin en gång, det va ingen hit. Tack å lov var de avdankade å användes som fixa.i.trädgården.skor. Det kändes som om all stoppning i hälen flyttade runt å de blev helt obrukbara efter det tyvärr…

  Däremot har jag testat köra vanliga vita tygkor i maskinen å det har fungerat ok…

 5. Annika skriver:

  Vita converse kör jag i maskinen. Har även rengjort med vanliga våtservetter.

  Du ser smashing ut på röda mattan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..