Trodde inte det var sant!!!

lakritsyoghurt

KOLLA KOLLA KOLLA!!!

Detta hittade jag på Daglivs här i Stockholm tidigare idag. Lakritsyoghurt!!! Blev så överväldigad att jag ville köpa upp hela lagret först, men sansade mig och slog till på ett paket. För ett lakritsfreak som mig är detta som att komma till himlen. Frågan är om den lirar bra ihop med en zinfandel? Eller om man bör köra müsli till? Kanske hallonsylt snarare? Återkommer med recension..! Någon som har hunnit smaka?

 1. Anna skriver:

  Måste testa!
  En annan grej: ett tips från ett lakritsfreak till ett annat – den årliga Lakritsfestivalen i Annexet vid Globen. Brukar vara en helg i mars eller april. Jösses vad mycket gott jag provsmakat där. Har du varit där?

  1. Ja! Måste testas, har aldrig varit där men hört talas om!

 2. Anette skriver:

  Det där lät ju supergott!!! Om de exporterar till Tyskland…? ;o) Älskar lakrits och är så glad över att IKEA har SIA’s HallonSaltlakrits-glass här, den är bäst!
  Enjoy! ;o)

 3. Helena skriver:

  Finnarna kan hitta på dem! ? Ålands mejeri gör jättebra smör vet jag.

 4. Alltså? Va? Det här preggot tar inte många steg utan ett rör lakrisal i fickan. Förstå hur denna nyhet kommer att förändra resten av min graviditet. Det är ju så att man kan gråta en skvätt!

 5. Vad avis jag blir. Bor i Malmö och den lär ju inte komma hit 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..