Bara några dagar kvar!!!

tamassa1

tamassa2

tamassa3

tamassa4

SEMESTER!!!

Vilket magiskt ord. Semester är ett förtrollat ord för oss egenföretagare. Semester för mig är inte att stänga av mobilen och logga ut helt i några veckor, men däremot är det ett par veckor då jag inte har några möten inbokade. Då jag inte behöver skicka offerter, ringa uppföljningssamtal och förbereda pitchar. Då jag inte behöver skriva ut fakturor, bokföra verifikationer och ringa revisorn.

Jag kan bara luta mig tillbaka i solstolen ibland, umgås med familjen, springa lite (halvmara nästa söndag!!!) och förstås dela ett och annat ögonblick i sociala medier. Om några dagar lyfter planet mot Mauritius och jag lyckades hitta lite bilder från vårt första stopp, Tamassa Resort, som ni ser ovan.

Visst verkar det underbart? Längtar!

  1. Även o vi rest mycket med barnen i Indien,Tanzania.USA o alla möjliga o omöjliga ställen?Så reste vi utanför Europa först när äldsta barnet börjat skolan ni ska ha beröm för att våga iväg på andra långresan det kommer att gå bra? Rest inom Europa med byte flyg o lite strul det nästan tagit lika lång tid som resa utanför Europa
    Päronhälsn o trevlig resa !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..