BÄSTA barnlåtarna??! HJÄLP!!

babblarna

Inom kort lyfter planet söderut. A är nu åtta månader och kräver lite mer stimulans än senaste gången vi flög långt (i februari, till Seychellerna).

Så frågan är: har ni smarta, kloka och uppfinningsrika människor därute tips på bra låtar som en åttamånaders kan tänkas gilla? Har en iPad som jag tänkte fylla med en massa videoklipp och låtar men inser att jag har noll koll på vad kids i den här åldern gillar. Har ju liksom ingen erfarenhet av andra bebisar än just min… Babblarna (bilden ovan) till exempel, är det något som funkar hos er?

Snälla, alla tips tas tacksamt emot!!

  1. Carin skriver:

    Hej!

    Min dotter är drygt sju månader och ett stort fan av babblarna. Det funkar lätt i tjugo minuter, upp till en halvtimme, bäst såklart om vi sitter bredvid och sjunger med ibland?. Hon visar även stort intresse för knappar, lappar och märken av alla de slag. Hittade en fantastisk tygboll med påsydda färgglada lappar, knappar och en spegel. Dessutom plingar den, hon kan leka med den hur länge som helst, vänder och vrider och pillar och smakar på lapparna. Helt fascinerande! Köpte den på en stor babybutik i Arninge. Hoppas ni får en fantastisk resa!

  2. Frida skriver:

    Jag vet en ettårig kille som fullkomligt älskar babblarna. Efter att ha lyssnat på låten räcker det numera med boken och någon som nynnar låten så är han hur nöjd och glad som helst, så det kan vara värt att testa om babblarna går hem även hos Adrian. Happy holidays 🙂

  3. Min son älskade Stadens hjältar. Minns inte vilken ålder han började kolla, förmodligen var han lite äldre. Han gillade babblarna och små youtubeklipp med Emil i Lönneberga mfl. Musik finns ju hur mkt som helst, imse vimse spindel, klappa händerna när du är riktigt glad (just den kanske inte optimal på ett flygplan…) mm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..