Tävlingsdags!!


Håll gärna tummarna för mig imorgon! För klockan 7.00 går starten i Mauritius Half Marathon (man kan även springa milen och helmaran) – och jag är definitivt ingen morgonträningsmänniska… Men loppet går på en väg som har röstats fram till en av världens tio vackraste, så ögonfröjd lär det bjudas på 🙂

  1. Hanna skriver:

    Hoppas att det gick bra! 🙂

  2. Åhhh, jag vill nästan inte följa dig längre eftersom jag är såååå avundsjuk ?. Så himla härligt att få vara med om detta äventyr! Men såklart att jag är glad för din skull och att inte kan låta bli att följa dig. Du inspirerar mig med goda tips vad det gäller både outfits ocj ger tips om lopp och träning. Jag hoppas få se många fina bilder från din upplevelse och hoppas du får ett lopp precis som du vill ha. Jag håller tummarna ? ? och tänker på dig imorgon bitti. Heja heja ?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..