Friidrottande singlar är sexigast!

rugby

Är du singel och sportintresserad och vill gärna träffa någon som delar ditt intresse?

Grattis! För bor du i Sverige så bor du i det land i Europa med de sportigaste singlarna. Nästan 8 av 10 har ett stort intresse för sport, det är cirka 20 procent högre i genomsnitt än våra europeiska grannländer. Vidare visade det sig att de sportintresserade singlarna kände sig både mer självsäkra och sexigare än de som inte gillade att träna.

62 procent av de sportintresserade singlarna medgav att en potentiell partners utseende spelade stor roll medan endast 42 procent av de som inte tränade tyckte samma sak.

All denna revolutionerande information har tagits fram av dejtingsajten Elitsinglar, som hade 10 533 registrerade medlemmar i Sverige när undersökningen gjordes. Man har även låtit folk rangordna sportgrenar efter sexighet och då såg det ut så här:

Sexigast: 

Friidrott (33 %) och gymnastik (24 %) följt av simsporter (17 %).

Osexigast:

Minst attraktivt ansågs ”machosporter” (formulering i pressmeddelandet jag fick) som boxning (30 %), tyngdlyftning (24 %) och rugby (11 %).

En personlig reflektion är förstås om resultatet är representativt för alla svenska singlar. Det är jag tveksam till. Är lite osäker på var i landet som Elitsinglars medlemmar bor och dessutom håller jag inte med om att boxning, tyngdlyftning och rugby är osexigt – tvärtom! Vad är det för nissar som tycker så egentligen?

  1. Jimmy skriver:

    Håller med! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..