Möt en klassikerfantom!!!

oskarsvärd655x655

Vilka är de vanligaste misstagen löpare gör? Hur kan du bli bättre på mindre träning?

Hur känns det att komma där på upploppsrakan i Mora och veta att man kommer att vinna Vasaloppet? Och varför var han så glad över att slippa ”tjejdäng” på Lidingöloppet?

Ett rykande färskt avsnitt av Maratonpodden finns ute nu, med killen som gjort En svensk klassiker snabbare än någon annan: Oskar Svärd! Du får också möta Simon Wikstrand, killen som springer ifrån de flesta – MED barnvagn!

Avsnittet presenteras i samarbete med Thule och Saucony. Lyssna här eller på Spotify i mobilen.

  1. Kul med nytt poddavsnitt. Ser fram emot att lyssna, tyvärr inte under löppasset på grund av en skada som gör att löpning inte är aktuellt just nu. Har du några tips på alternativ till löpning. Skidåkning funkar ju inte under den här årstiden. Jag försöker med rodd och cykel och tycker att det funkar som intervallträning (men urtrist), och uthållighetsträning blir det dåligt med. Så om du har något peppande tips att komma med är det välkommet!

    1. Hej Therese! När jag var gravid varvade jag spinning med gruppträningspass som jympa, cirkelfys och step up på gymmet. Funkade över förväntan! Så att verkligen gå utanför komfortzonen och testa något helt nytt och otippat är mitt bästa tips! Hoppas du blir kvitt skadan snart!

      1. Tack för tipset Petra. Testade för första gången gruppträning i form av sprintcykling igår. Högintensiva intervaller. Det var länge sen jag blev så illamående under ett intervallpass (och då är jag inte ens gravid). Att sitta i ett mörkt rum och cykla skiten ur sig tillsammans med vrålande okända människor är förmodligen något jag kommer göra om. Och då är jag ändå en person som vanligtvis bara springer för mig själv i skogen. Skador kan få en att upptäcka nya sidor av sig själv och mänskligheten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..