Mitt före passet-uppskjutarbeteende! Blir tokig!!

knyta_skor

Ibland blir jag helt tokig på mig själv. Varför? Jo, för att jag vet att jag har ont om tid, jag MÅSTE ge mig ut NU om jag ska hinna med ett pass.

Det är nu mitt löparfönster finns, inte senare… Ändå kommer jag på mig själv med att kolla Facebook, greja med hörlurarna, chatta med någon kompis och skriva ett ”viktigt” mejl som jag kom på att jag måste skriva…

Plötsligt känns det som att jag ”måste” göra en massa saker innan jag kan ge mig ut och jag ser framför mig hur tiden jag har till mitt pass blir kortare och kortare…

Puh! Känner någon möjligen igen sig? Jobbigt detta!

  1. Nästan varje gång! Jag kan komma på massa andra saker att göra eller ursäkter för varför jag ska springa imorgon istället. Jag är en latmask i grund och botten och det är svårt att komma över det.

  2. haha jag med, älskar löpning men ibland så måste jag typ tokdiska innan eller helt plötsligt riva ut hela garderoben och sortera kläder..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..