Omslagsplåtning med Carolina Gynning

På omslaget av mama nr 11 ser vi Carolina Gynning, som plåtades tillsammans med barnen Adele och Alicia. Så här såg det ut bakom kulisserna!

I augusti plåtade vi Carolina Gynning till omslaget av mama nr 11 som kommer ut i butik imorgon tisdag. Vi började plåtningen i hennes lyxbohemiska ateljé som ligger på samma gata som hennes och sambon Alexander Lydeckers villa på Ekerö.

carolina-gynning-mama

Ateljén ligger alldeles vid sjön och på tomten står en jättelik ek som har flera meter i omkrets. Den är ihålig så man kan gå in i den och se ända upp till trädkronorna – magiskt för små barn! I trädet hänger en flera meter hög gunga. Lite som en Pippi-saga.

carolina-gynning-mama-8

Både Carolina och barnen Adele och Alicia var rena proffsen och satte alla bilder på rekordtid! Efter lunch packade ihop hela teamet i bilar och åkte till stallet där Carolina har sin häst stående.

carolina-gynning-mama-3

Carolina trivs i stallet och ville gärna plåtas där. Just denna dag plåtades hon och barnen dock med en annan häst, och skötaren stod och övervakade hela tiden. Även om vi gjorde ett snabbt undantag när hästen stod stilla, så kom ihåg att alltid bära hjälm.

carolina-gynning-mama-6

En otrolig miljö att plåta i!

carolina-gynning-mama-5

Gulligaste minsting-tjejen Adele, som trots sina lite dryga 2 år pratade bättre än många 3-åringar. Så stolt i sin stora tyllkjol och bohemiska väst.

carolina-gynning-mama-2

Stora tjejen Alicia klappade vant hästarna i hagen.

carolina-gynning-mama-7

En så mysig dag tillsammans!

Missa inte den fina, och allvarliga, intervjun med Carolina Gynning där hon berättar om hur svårt det stundtals har varit att kombinera hennes superkarriär med två små barn, som hon dessutom ofta är ensam med. ”Det har verkligen varit tufft, de här åren, och sedan Adele kom – det är två år som är ganska suddiga.”, säger Carolina i ett utdrag ur intervjun.

Läs hela intervjun digitalt i mama-plus appen som du laddar ner här eller köp numret i butik imorgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..