Hemliga nyheter från Mini Rodini

I onsdags var vi på pressvisning hos Mini Rodini, på deras kontor på Södermalm i Stockholm. Vi var ett litet gäng som åt frukost tillsammans, medan Mini Rodinis marknadschef Helena berättade om kommande kollektionssläpp. Så mycket fint att vänta, bland annat en ny memory lane-kollektion för att fira deras 10-årsjubileum och en annan superspännande nyhet som kommer att slå ner som en bomb!

Först ut i höst är en ny home-kollektion, med inredningsprodukter från spilltyger som blivit över från gamla kollektioner.

mini-rodini-pressfrukost-2

Hållbarhet och socialt ansvarstagande är grundstommen i företaget, och något Mini Rodini jobbar hårt för. Med deras så kallade ”upcyclade” kollektioner tar de vara på materialspill och passar på att skapa nya produkter av det. Något alla borde göra!

mini-rodini-pressfrukost-3

Den 27 oktober släpps den nya hemkollektionen med fina filtar, kuddöverdrag, bäddset och skötbäddar.

mini-rodini-pressfrukost-4

En rolig nyhet som skymtar till vänster på bilden nedan, är en sovsäck för äldre barn! Det kommer även en sovpåse för de yngsta i samma tyg.

mini-rodini-pressfrukost-6

Vi fick supergod frukost från trend-caféet Pom & Flora. Avokadomacka med pocherat ägg, plus rödbetsjuice och chiapudding. Magen stod i fyra hörn efteråt!

mini-rodini-pressfrukost-7

Vi fick även se och känna på den sista delen av Mini Rodinis memory lane-kollektion, som snart släpps. Fint är allt vi kan säga så länge 😉

mini-rodini-pressfrukost-5

Till sist så avslöjade Mini Rodini två stora hemligheter, som vi kommer att kunna berätta mer om snart. Det är speciellt en av nyheterna som vi är sjukt peppade på, och samtidigt livrädda att gå miste om när det väl kommer i butik. Det gäller att hänga på låset! Håll utkik på instagram @tidningenmama, där vi kommer att avslöja alla hemliga nyheter när det väl är dags.

En jättemysig morgon och roligt att få hänga lite med Mini Rodini-gänget!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..